Publicerat 

Equmeniakyrkans böcker

Equmeniakyrkan är delaktig i produktionen av olika böcker och har gett ut flera egna böcker. Våra anställda är även delaktiga i olika bokprojekt. Vi presenterar olika böcker som vi kan rekommendera till församling som medlem.

Leverans av böcker för Equmeniakyrkan
Equmeniakyrkan har överlåtit distribution av alla böcker och broschyrer till ett företag som heter Tingstad. Det gör att allt material kan beställas på en professionell webbshop och att församlingarna kan samordna beställning av vårt material med beställningar av Tingstads övriga produkter som t ex Rättvisemärkt kaffe, kommunionsvin, liturgiska stearinljus, hygienartiklar och städprodukter. Detta samarbete sparar kostnader och arbetstid för kansliet. Leveranstiden är 1-3 dagar.

Beställning privatpersoner
Om du är privatperson och vill beställa församlingslitteratur så kontakta:

Christoffer Lindén
christoffer.linden@tingstad.se
031-381 53 02 direkt, 031-7072000 växel
Om Tingstad inte besvara din fråga kontakta Mikael Lindholm (08-58003161) Equmeniakyrkan.

Beställning församling
För att handla på Tingstad och skapa ett konto.
Läs mer på Tingstad
Under fliken Varuhuset väljer du den webbshop som heter Församling. Equmeniakyrkans produkter ligger under kategorin Församlingslitteratur.
Läs mer församlingslitteratur
OBS! Du behöver församlingens organisationsnummer för att kunna genomföra din beställning.

Om du har frågor så kontakta i första hand Tingstads kundtjänst i deras chat eller ring 031- 707 2000. Om det är en fråga de inte kan svara på så kontakta Mikael Lindholm  på Equmeniakyrkan.

Bokprojekt
Våra anställda är delaktiga i olika bokprojekt och här får du kontakta förlagets som ger ut boken.