Publicerat 

Församlingskommunikation

forsamlingskomm_720x410

Här har vi samlat tips och råd till dig som arbetar med kommunikation i din församling. Kontakta gärna Equmeniakyrkans kommunikationsavdelning för att bolla idéer eller om det finns funderingar kring hur vi tillsammans kommunicerar på bästa sätt.

Gå med i Equmeniakyrkans kommunikationsnätverk på Facebook!

Församlingens hemsida

forswebben

Det är möjligt för enskilda församlingar att skapa en hemsida som ligger under equmeniakyrkan.se. Sidan kommer att ha samma mallar som huvudsiten och vara byggd i WordPress.

Kontaktperson: Tomas Lannfjäll, tomas.lannfjall@equmeniakyrkan.se

Grafisk profil

grafiskprofil_720x410

Equmeniakyrkans grafiska profil finns till för församlingen. Logotypen går att anpassa till en lokal församling. De specifika färgerna skapar en igenkänning.

I Pressrummet finns vår logotyp att ladda ned. Där finns även en del pressbilder.

Ladda ned digitala mallar

Ladda ned grafisk manual

Skylt på fasaden

dsc_0299_720

Equmeniakyrkan har ett särskilt avtal med Skyltstället i Borlänge. De har tagit fram en ljusskylt till ett specialpris. Den finns att beställa i olika storlekar och kostnader.

Läs mer

Bilder

bildbanker_720x410

Att kommunicera med bilder

Fota själv eller hämta bilder på nätet. Vad ska man tänka på när det gäller upphovsrätt och bilder? Här listas också några bildbanker med högupplösta bilder fria att använda.

Läs mer

Formgivning

grafiskform_720x410

För att sätta samman text och bild till affischer och dylikt kan särskilda program vara nödvändiga. Men det finns genvägar att gå.

Läs mer