Publicerat 

Mosaiken

Logga in »

Registrera dig »

Instruktioner »

Det bästa sättet att använda Mosaiken på är att ladda ner och installera programvaran FirstClass Client. Programvaran är gratis.
Det är också möjligt att logga in via webben på mosaiken.nu (Obs, den tidigare adressen skutan.eu fungerar inte längre).

Mosaiken är ett mejl- och kommunikationsverktyg för dig och din församling. Det kan användas som en virtuell arbetsplats för en församling, arbetsgrupp eller liknande.

Skapa konferenser för styrelsen eller ungdomsföreningen och bestäm exempelvis om deltagarna bara ska kunna läsa eller också skriva. Möjligheterna är många.

Som enskild användare har du ett skrivbord som du lätt anpassar efter dina behov med postlåda, adressbok, kalender och mappar för att spara dokument. I brevlådan väljer du enkelt hur du vill att din e-post ska sorteras.

Mosaiken ligger på en server vilket gör att du når ditt skrivbord med allt innehåll från vilken dator som helst som har en internetuppkoppling.

Så snart vi registrerat dig får du ett meddelande med din e-postadress och kan börja använda Mosaiken.

För att få alla funktioner installerar du gratis programvaran FirstClass. Du kan också logga in med en webbläsare med då med något begränsad funktionalitet.

Välkommen till Mosaiken!

Logga in »

Registrera dig »

Instruktioner »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *