Välkommen pastor AnnBritt Eriksson

Publicerat 2017-09-06 av Håkan Hallberg

Rösten som svarade i andra ändan lät pigg och glad. Jag presenterade mig och bad om en intervju för församlingsbladet.  Vi fick ett trevligt samtal och jag blev mer och mer intresserad av vad hon hade att berätta: ”Jag är lantbrukardotter från Gråbo gift med Ingmar, mamma till fyra barn, fostermamma till två, mormor till snart sex, farmor till snart tre barn. Jag har arbetat som undersköterska, pastor och samtalsterapeut. Nu är jag konsthantverkare och bor i Mölndal. Det är svårt att beskriva sig själv, Min man föreslog orden – omtänksam, analytisk och tolerant. Jag är nog både teammänniska och ensamvarg. Jag tycker mycket om människor och är intresserad av dem och deras berättelser men är också i stort behov av ensamhet.” – Har du träffat några ”besvärliga människor”? Hur brukar du tackla dem i så fall?      LÄS VIDARE OM AnnBritt Eriksson i Ingela Hallgrens intervju som finns i församlingsbladet  nedtill höger på hemsidans startsida!