Publicerat 

Ungdomsaktiviteter

Information och program kan komma att uppdateras.

Under kyrkokonferensen kommer det i år att anordnas aktiviteter för ungdomar och unga vuxna.

 

  • Du som är mellan 13-19 år kan prova på lärjungaskolan Apg29. Där får du ta del av ett kortare bibelstudium och efter det gå ut och prova på något praktiskt av det du just fått lära dig.
    Här är anmälan till Apg29.

 

  • Puls-aktiviteter (idrott)
  • Beach church  (beach volley)
  • Disc-skola. Lär dig kasta disc.
  • Soulchildren (10-16 år) Ett körkoncept med mycket sång och rörelseglädje
  • Pilgrimsvandring
  • Det finns också tillgång till minigolf, pool och bowling.
  • Festkväll på fredagen. Allsång med Fingerspitzgefühlers och stand up med Jonas Helgesson med mera.

 

Ungdomsmöten

Torsdag Vårgårda Equmeniakyrka
Predikan: Jonas Lund

Vill du ha en kväll i gemenskap med Gud? På torsdag kväll 21.30 är det ungdomsmöte i Equmeniakyrkan Vårgårda med tillbedjan genom lovsång, lett av bandet Adonaii, och predikan av Jonas Lund. I Guds ögon är vi alla unga.

Lovsångsband: Adonai
Lördag Tångahallen
WAY-möte
Predikan: Carin Dernulf

På lördag kväll 21.30 är det WAY-möte i Tångahallen. WAY är ett ekumeniskt samarbete mellan de olika samfunden i Vårgårda. WAY syftar på den väg som vi som kristna vill följa där korset visar riktningen för våra liv. Det är också en förkortning för Who Are You? Vi brottas i livet och framför allt under tonåren med många frågor, Vem är jag? Vem är Gud? Vad vill Han med mitt liv? Överallt finns det saker som vill styra över hur vi tycker och tänker om oss själva och vilka vi är.

WAY är ett ungdomsmöte dit du, oberoende av ålder, är välkommen! Vi vill att WAY ska få vara en plats där både du som redan kristen och du som inte kallar dig kristen kan få mer av Jesus! Vi strävar efter att nya människor ska få lära känna Jesus och försöker alltid ha låga trösklar så att det ska vara enkelt att ta med sig en kompis men även högt i tak där livet och allt vad det innebär får plats! Lördagens möte har temat Identitet. Carin Dernulf, Generalsekreterare för Equmenia predikar.

Carin Dernulf