Publicerat 

Repet grundutbildning

utb repet 1 600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursinformation

Utbildningen är det enklaste sätter att lära sig Repets olika funktioner. En utbildning fördjupar din kunskap i Repet och du kan få tips som kan förenkla arbetet.
Kurserna är för LokalAdminer och LokalFörsamlingsföreståndare i församlingarna. Utbildningen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och fika under dagen om inget annat anges.
Kursen vänder sig till dig som ska vara LokalAdmin (föreningen o församling) eller LokalFörsamlingsföreståndare i församlingen.(Pensionsmodulen kommer ej att behandlas i denna kursen).

Tid: 09:30 – ca 17:00

Kursen är kostnadsfri

Planerade grundkurser

Örebro måndagen 12 mars

Plats: Hagakyrkan
Skäpplandsgatan 29, Örebro
Kursledare: Mikael Lindholm

Vad krävs av dig? Se längst ner på sidan.

Anmäl dig senast fredagen den 8 mars. Anmäl dig här!

Ange kursinriktning: förening eller församling, ditt namn, mobiltelefonnummer samt vilken förening som du är administratör för. Vi bjuder på lunch så kom ihåg att ange om du har speciella matbehov (är allergisk mot något eller är vegetarian etc). Obs begränsat antal platser på kursen så vänta inte med din anmälan för länge.
Vad krävs av dig vid utbildningen?

Kursen är kostnadsfri men du behöver förbereda några saker:

1. Ta med egen bärbar dator med möjlighet till uppkoppling till internet (wifi).

2. Ta reda på hur du kopplar upp dig mot trådlöst nätverk.

2. Du måste ha e-postadress inom equmeniakyrkan.nu, anmäl dig här!

3. Du behöver ha ett användarnamn och lösenord för Repet. Om du inte har detta skickar vi gärna ut ett kontrakt och Lokaladmin blankett så får du behörighet.

4. Ta med dig ett aktuellt medlemsregister eller församlingsboken(församling) så du har möjlighet att öva på riktiga exempel som hjälper dig framåt med ditt registreringsarbete.

Varmt välkommen med din anmälan så ses vi på kursen! Kontrollera att du kommer ihåg hur du loggar in på Repet minst två dagar före kursstart. Behöver du hjälp mejla: info@repet.eu

UT