Retreat 2-3 mars

Publicerat 2018-02-06 av hillevi

Välkommen med på retreat på Äspögården den 2 – 3 mars! Äspögården är vackert belägen ute på skånska slätten, ca 4 km norr om Smygehuk.

Under retreaten får vi dra oss undan och släppa vardagens måsten, för att i stället få tid att lyssna till Gud och vårt inre. Vi är tysta tillsammans för att ge varandra möjlighet till ostörd reflektion och bön. Under måltiderna spelas musik. Tillfälle till enskilt samtal erbjuds, liksom regelbundna andakter och meditation. Det blir också gott om tid för att ”bara vara”, läsa eller promenera.     Andrum

Retreaten startar på fredagen kl 15 med eftermiddagskaffe, och avslutas på lördagen efter lunch, ca 13.30. Vi försöker ordna samåkning till Äspö.

Anmälan senast fredagen den 9 februari till: hillevi.jonsson@equmeniakyrkan.nu. I samband med anmälan skall också avgiften erläggas. Avgiften är 840:- för helpension (790:- om man tar med egna lakan). Avgiften betalas till bg 7533-2850 eller via Swish 123 161 7125. Det finns plats för 10 deltagare. Om platsantalet inte fylls, går det bra också med senare anmälan. Hör gärna av dig enligt ovan, om du har frågor!