Nya anställda i Equmeniakyrkan Vårgårda!

Publicerat 2017-10-16 av johneidering

Församlingen har under hösten haft glädjen att anställa två nya medarbetare, Elsa Wikholm och Maria Hammar:

 

Elsa Wikholm som ungdomsledare. Elsa är 21 år och kommer från Årjäng i Värmland men har sedan en tid tillbaka mycket anknytning till Göteborg. Elsa är en glad tjej som ser möjligheter i mycket, hon älskar att vara med ungdomar och hon älskar Jesus, en utmärkt kombination för att vara ungdomsledare i Vårgårda. Hon har goda och tydliga ledaregenskaper och passar mycket bra in i teamet med de andra anställda.

Elsa Wikholm

Elsa Wikholm

 

Maria Hammar som barn- och ungdomspastor. Maria är ursprungligen från Fristad, men har bott i Stockholm och läst sin pastorsutbildning på THS (Teologiska Högskolan) de senaste fyra åren. Innan dess var hon en mycket uppskattad ungdomsledare i Hönö Missionskyrka. Maria är inspirerande, kreativ, ser det bästa i människor, och har mycket ledarerfarenhet. Hon är en duktig predikant och brinner för att ungdomar skall få en stabil grund i Jesus.
Bed för Elsa och Maria och församlingens andra anställda om Guds ledning och välsignelse, och be för vår församling och alla barn och unga som finns i och i närheten av den.

Maria Hammar

Maria Hammar