Nu renoverar vi musikrummet!

Publicerat 2018-09-26 av johneidering

Under många år var församlingens musikrum en stor tillgång för barn, unga och vuxna som vill lära sig spela musik, repa inför gudstjänster och andra samlingar, och växa som musiker. Tyvärr förstördes musikrummet av den vattenskada kyrkan drabbades av för snart fem år sedan.

Men nu är det dags att bygga upp musikrummet igen till en viktig och bra plats där musiken får stå i centrum! Det skall vara ett rum som är ljudisolerat och byggt enligt konstens alla regler, och där det finns instrument och ljudanläggning framme som bara väntar att spelas på. Vi tror att ett musikliv är viktigt för församlingens framtid och för musiklivet i församlingen, både nu och i framtiden!

En sådan här renovering kostar en hel del pengar, och för att klara av denna satsningen behöver vi hjälpas åt tillsammans. Den beräknade kostnaden för att färdigställa rummet med inredning, instrument och allt som behövs är ungefär 300 000 kr. När vi startar har vi redan 20% av kapitalet som behövs så vi är redan en god bit på väg. Kostnaden kan även bli lite lägre om vi själva kan göra en stor egeninsats i byggandet.
Framför allt tänker vi att man får vara med och ge ett löftesoffer, alltså att man säger i förväg hur mycket man kan vara med och ge. Då kan man fylla i en lapp som finns i kyrkan och lämna in, eller skriva ut den här på sidan och skicka in. Vi önskar att vi helst går den vägen för att veta hur mycket vi förväntar oss att samla in, men du kan också ge vid ett eller flera tillfällen via swish till 123 502 23 48 eller bankgiro 894-9653. Märk din gåva med ”musikrummet”.

Här ser du en kort film som berättar om insamlingen. 

Skärmavbild 2018-09-26 kl. 14.40.07

Tack för att du är med och ger!