host-equmeniakyrkan-startsida

En kyrka för hela livet

– där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen

Bön och förbön

Var gärna med och be. Tillsammans med församlingar runt om i landet ber vi för nationellt och internationellt arbete inom Equmenia och Equmeniakyrkan.

Bön och förbön

Kalender

Se hela kalendern

Färdplan
Klimatnödläge
Färdplan
Klimatnödläge
Lasse Möter - samtalsserie med Lasse Svensson
På hjärtat med Karin Wiborn. Podcast.
joakim-hagerius-söndagar-webben-startsida
Arnes Fredagstankar

Equmeniakyrkan på Instagram

Imorgon är det första december och vi släpper det första avsnittet av vår Adventskalender! Kalendern kommer att finnas i rörligt format här men också att lyssna på som podcast där du brukar lyssna på det 🎧 

Vi kommer att höra olika röster från anställda i Equmeniakyrkan, både nationellt och internationellt. Håll utkik imorgon och gilla, kommentera och dela med andra så når vi tillsammans ut med ordet!
Karin Wiborn skriver i veckans Perspektiv om att vi inte ska överlåta den personliga berättelsen om vad tro betyder i livet till pastorerna och diakonerna i församlingen och kyrka. 

📰 Läs texten på www.sandaren.se
Equmeniakyrkan i Tumba sjunger varje söndag ”Fredens Herre” i gudstjänsten. Detta är en palestinsk bön från Gaza som Gunno Elisson tonsatt. Förbarma dig Gud över alla som drabbas av kriget. Vi stämmer in i bönen om fred! 🙏🏾
Välkommen till Ansgarskyrkan i Västerås, en av Equmeniakyrkans största församlingar. Med en församling på fyra olika platser och många verksamheter drar kyrkan varje vecka flera hundra deltagare i olika aktiviteter.

Lasse möter bland annat Sångcompaniet, scouter och kyrkans nystartade Café Mosaic som ligger i tidigare Metodistkyrkan, mitt i centrala Västerås.

Se alla avsnitt på equmeniakyrkan.se/lassemoter

#equmeniakyrkan @cafemosaicvasteras