Musikkonferensen - temabakgrund

Kick-off Friday

Du kommer väl på Kick-off Friday!? MK´20 kommer bli grymt, men för att riktigt toppa vill vi ge hela fredagskvällen till er ungdomar (högstadiet och uppåt). Kick-off Friday är alltså en helkväll där vi tillsammans rivstartar konferensen redan på fredagskvällen.

Plats: Baptistkyrkan, Linköping

MK´20 kommer att hålla till i Missionskyrkan men Kick-off Friday kommer att vara i Baptistkyrkan som ligger 3 min gångväg från Missionskyrkan. Vi kommer alltså att börja kvällen i Baptistkyrkan med incheckning från 18:30, så ta med dig din packning direkt till Baptistkyrkan. När kvällen är slut tar du med din packning och så går vi tillsammans till Missionskyrkan där vi kommer sova i sovsal.

Håll takten med virtuella lasersvärd!
Under kvällen kommer det finnas chans för dig att prova dina reflexer och taktkänsla i VR-spelet Beat Saber!

Preliminärt program

18:30-20:00 Check-in i Baptistkyrkan

20:00 Come together
Vi börjar fredagskvällen med några olika roliga tävlingar och lära känna-aktiviteter. 

20:30 ”Låt ingen se ner på dig för att du är ung”
Ett undervisningspass där du som ung sångare och musiker utmanas till att ta din plats som föredöme och ledare i församlingen och ungdomsgruppen. Detta gäller både för dig som redan är ledare och för dig som idag inte alls ser dig själv som ledare.

21:00 Fika och mackor
Musikkonferensen bjuder på fika och mackor

21:45 Lovsångsandakt
Vi avslutar fredagskvällen med en lovsångsandakt med möjlighet för ljuständning och förbön.

22:45 Tillbaka till Missionskyrkan
Vi går tillsammans till Missionskyrkan och riggar upp våra sovgrejer. Strax därefter ska det vara tyst i sovsalen för dem som vill sova. För dig som vill vara uppe längre finns det andra rum att vara i.