Välkommen till Salem

Älvdalens Baptistförsamling – En kyrka mitt i byn!

Vecka Evenemang

VÄLKOMMEN TILL SALEM – ÄLVDALENS BAPTISTFÖRSAMLING – en kyrka mitt i byn!

Vi är en del av Equmeniakyrkan i Sverige.

Älvdalens Baptistförsamling har för närvarande ca 60 medlemmar, men gudstjänster och andra samlingar är förstås öppna för alla  –  se program under fliken Kalender.

AKTUELL INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID – 19:

Regeringen har fattat beslut med början den 24 november om huvudregeln att det är förbjudet att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare. Syftet är att motverka smittspridningen av covid-19. Undantag från förbudet är begravning där max antal deltagare är 20.

Vi följer dessa riktlinjer genom att tills vidare inte samlas till större gudstjänst eller andra arrangemang, men vi håller kapellet öppet för stillhet och enskild andakt på söndagar. Välkommen när du vill mellan kl 11 – 13. Du kan sitta ner och be, värma dig vid brasan, tända ljus, skriva bönelappar och lyssna på musik, eller samtala, på säkert avstånd. En värd finns alltid på plats om du vill ha förbön och för att se till att vi inte blir för många samtidigt i lokalen.

Vår personal står också till tjänst i samtal eller förbön vid andra tider. Kontakta oss gärna. Se fliken Kontakt.

Senaste nytt om vårt scoutarbete hittar du under fliken Barn och Ungdom.

Sedan år 2015 driver vi ett arbetsintegrerat socialt företag under namnet Iessn til .

På älvdalska betyder iessn til  ungefär ”en gång till”. För oss betyder det att vi vill vara en ny möjlighet för såväl människor som prylar.

Mer information och kontaktuppgifter till Iessn til  finns i menyn.