Du som vill jobba med barn, ungdomar och ledare i Equmeniakyrkan Alvesta-Moheda!

Equmeniakyrkan Alvesta-Moheda och våra tre Equmeniaföreningar söker Dig som är Pastor/Diakon/Fritidsledare/Ungdomsledare och vill arbeta i vår församling.

Vi behöver Dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar, kan arbeta i team och är kreativ och naturligtvis att du vill dela med dig av din kristna tro. I första hand inspirera och dela tro med ledare, unga vuxna och tonåringar. Framtidstankar finns om arbete med barn och unga i våra samhällen på olika sätt. Du blir inte ensam, vi har många frivilliga ledare och anställd pastor att arbeta tillsammans med.

Tjänsten är en 2-årig projektanställning på deltid men tjänstgöringsgraden kan diskuteras och ev kombineras med annat arbete eller studier.

Läs mer om oss här på https://equmeniakyrkan.se/alvesta-moheda eller vår Facebooksida.

För frågor kontakta Jonas Svensson, 073-03 02 853, jonas.svensson@equmeniakyrkan.nu, eller församlingens ordförande Mikael Klintrot, 070-64 77 135, mikael.klintrot@equmeniakyrkan.nu.

Ansökan skickas till info.alvesta-moheda@equmeniakyrkan.nu Ansökningar hanteras löpande, sista ansökningsdatum 29 oktober 2021. Tillträde enligt överenskommelse.