Anställ en sommarpastor

Din församling kan få mycket glädje av en pastorskandidat som kan predika och leda möten, följa med på läger, ordna sommaraktiviteter för barn och unga, ta hand om andakter på sommarhem och institutioner, besöka äldre och sjuka mm.

Observera

Denna text publicerades första gången den 29 oktober, 2014. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Ta chansen att anställa en sommarpastor i sommar. Din församling kan få mycket glädje av en pastorskandidat som kan predika och leda möten, följa med på läger, ordna sommaraktiviteter för barn och unga, ta hand om andakter på sommarhem och institutioner, besöka äldre och sjuka mm. Pastorskandidaterna får samtidigt en viktig praktik som gör att de blir bättre pastorer med bredare erfarenhet.

Detta är ett erbjudande till alla församlingar som vill något mer än att bara överleva sommaren så billigt som möjligt! Det kan också vara ett sätt att på lite sikt lösa en vakanssituation i församlingen.

Vänta inte för länge, eftersom pastorskandidaterna måste ordna andra sommarjobb om ingen församling frågar efter dem.

Mer information »

Du kan också kontakta Rune W Dahlén på
rune@ths.se
076-505 31 52