Är du vår nästa ungdomsledare i Löfstadkyrkan, Tranås?

Välkommen till en härlig ungdomsgrupp i Löfstadkyrkan!

Löfstadkyrkan har ca 370 medlemmar och ett levande barn- och ungdomsarbete. Varje vecka ses barn och ungdomar i Löfstadkyrkan i olika grupper.

Kyrkan bildades år 2008 då tre församlingar gick samman: Allianskyrkan, Baptistkyrkan och Missionskyrkan. Församlingen tillhör både Equmeniakyrkan och Svenska Alliansmissionen.

Sedan några år lever vi med den här bönen som en grund för allt vi gör: ”Vi vill vara en kyrka för hela livet, där mötet med Jesus Kristus förvandlar: mig, dig och världen.”

Tranås

Tranås är en klassisk svensk småstad med knappt 20 000 invånare, där det är lätt att trivas. Staden har ett levande centrum, ett aktivt föreningsliv och fantastiska omgivningar.

Sjön Sommen ligger strax utanför stan och här har Löfstadkyrkan två sommarhem precis vid vattnet – Hättevik och Furuvik – med möjlighet till bad, bastu, beachvolley, fotboll och mycket annat.

Uppdraget som ungdomsledare

Du kommer att ingå i ett härligt gäng av anställda och ideella ledare i kyrkan. En central del i tjänsten är att leva nära ungdomarna och vara med i gemenskapen på tonår under fredagskvällarna – övriga delar av tjänsten vill vi forma utifrån vem du är.

Förutom tonår har vi dessa grupper för barn och ungdomar i vår kyrka: Barnkyrkan, Scout, Tonår Light (mellanstadiet), Konfa och XL (Gymnasiet och uppåt). I vår gemenskap har vi det senaste åren fått välkomna flera ungdomar från främst Afghanistan, så integration är också en viktig del för oss.

Vem är du

Vi tror att du älskar ungdomar, Gud och församlingen. Du har en önskan att få vara en förebild för unga människor och visa på ett liv i Jesus fotspår.

Anställning

Tjänsten är heltid
Tillträde hösten 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan till styrelsen@lofstadkyrkan.se

Vänligen skicka med en beskrivning av tidigare erfarenheter, vem du är och ett personligt brev om varför du vill arbeta som ungdomsledare hos oss.

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Lena Nygårds, personalutskottet 070-238 45 65
Urban Kronström, ordförande Löfstadkyrkan 070-266 95 00
Elin Hedblad, ordförande Löfstadkyrkans Ungdom, 070-318 75 66