Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Övning kyrkokör

13 sep 17:30-18:30
|Återkommande Evenemang (Se alla)
Weekly on the same day until 20/9/19

Evenemang Navigation

Alla ni som gillar att sjunga, nu kommer en ny termin med möjlighet till körsång! Från och med i höst ger vi möjlighet till att också sjunga gospel. Precis som tidigare väljer man inför varje projekt om man vill vara med. Övningarna kommer inför varje projekt att ske på fredagar kl 17.30-18.30.

Kyrkokören

En kör som kan komma att sjunga en salig blandning av musik, från klassisk körsång till nya arrangemang. Jag har en förkärlek till sång a capella, och tycker det är fantastiskt att arbeta med körens klang. Kyrkokören kommer sjunga vid två tillfällen under höstterminen: Den 22 september med övningar 13 och 20 september. Den 1 december (första advent) med övningar 22 och 29 november.

Gospelkören

Välkommen att vara med och sjunga gospel! En rytmisk, medryckande sångstil med starka evangeliska texter som till största del sjungs på engelska. Här kan du vara med oavsett om du läser noter eller ej. Låtarna kommer främst läras in på gehör men med möjlighet till att få noter. Denna kör är ny och behöver många nya sångare, i olika åldrar från 13 år och uppåt. Gospelkören kommer att sjunga den 20 oktober med övningar 11 och 18 oktober.

Det ska bli kul att få sjunga med alla er som vill vara med. Kom ihåg: Bjud gärna in om ni vet någon som tycker om att sjunga!

Med vänliga hälsningar

Simon Olsson