Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Samtal om framtiden INSTÄLLT

28 mar 17:00

Framtidsgruppen har nu varit verksam i cirka ett år. Vi vill se vår uppgift som tanke- och idékollektörer. Våra kyrkvärdar, som varje vecka samlar in kollekt, låter inte pengarna ligga utan ser till att de kommer vidare och blir till nytta i församlingens verksamhet.

På samma sätt vill framtidsgruppen fungera. Samla in kunskaper om dagens samhälle från olika källor: media, forskning, debatter, nyhetshändelser, politiska beslut, andra kyrkor och församlingar. ”Kollekten” och slutsatserna från denna hoppas vi ska inspirera, uppmuntra och utmana församlingen att möta framtiden för att bli ett än klarare ljus som lyser och förmedlar det glada budskapet i Vingåkersbygden.

Tyvärr har framtidsgruppen blivit decimerad. Vi behöver påfyllning med nya friska ögon med nya tankar och idéer. Vi inbjuder därför till ett samtalstillfälle där vi aktualiserar framtidsfrågorna. Särskilt vill vi att ansvariga och ledare i församlingens olika grupper kommer och deltar i det samtalet. Vår förhoppning är att fler ska nappa på att bli ”tankekollektörer” och delta i framtidsgruppens arbete.

Lördag 28 mars klockan 17 välkomnar vi alla intresserade till ett utvecklande samtal. Vi äter också lite enkel kvällsmat tillsammans. Anmäl om du kommer till Torsten Lager 076-884 70 64  eller Pär Lindar 070 311 21 21 så vi kan planera maten.