equmenia Scout

Hösten 2020

Familjescout i Ekenkyrkan.

Till Familjescout är alla åldrar välkomna, både barn och vuxna. Men barnen ska komma tillsammans med en eller flera vuxna. Men det behöver inte vara vårdnadshavaren, det kan vara t ex en far-/morförälder, kompis, eller kanske ett äldre syskon… Alla olika slags familjekonstellationer är som sagt välkomna.

Familjescout är en väletablerad verksamhet inom Scouterna. Det finns förslag på program och märken att sy på scouthalsduken. Mycket känns igen från den ”vanlig scoutverksamheten”. Att vara ute i naturen, upptäcka och lära nya saker. Som att göra upp eld, använd kniv och gå spårning ”poängpromenad”… Framförallt kommer vi vara ute, ha roligt och bygga gemenskap.

Vi träffas var tredje söndag kl 14-17. Samling vid Ekenkyrkan och sedan går vi ut i skogen eller så är vi vid vår grillplats bakom kyrkan. Såklart viktigt med kläder efter väder!

Här är datum för när vi träffas i höst på söndagar kl 14-15: 13/9, 4/10, 25/10, 15/11 och 6/12.

Jag lägger det som ett evenemang i vår facebookgrupp Familjescout i Ekenkyrkan – Koalan, inför varje gång, anmäl hur många ni kommer från er familj och ev specialkost. För vi äter någon mat varje gång, som vi lagar tillsammans över elden! Har du inte Facebook maila el messa istället det går också bra, så får du infon på annat sätt!

Första gången är gratis sen betalar du en terminsavgift på 250 kr/familj, då ingår mat och dryck vid varje tillfälle, scouthalsduk och märken till alla i familjen. (Är pengarna ett problem, tala om det för mig bara. Så löser vi det!💚)

Pengarna sätts in på equmenias bankgiro: 536-8089

Välkomna hälsar  // Anna, ledare, tel 0738-04 04 00 mail: anna.h.johannesson@gmail.com

Räkna alltid med att vi kan vara ute och ha kläder därefter – även om det inte framgår av programmet.

Kolla gärna på vår hemsidahttp://equmeniakyrkan.se/ekenkyrkan 

Ledarnas önskemål är ”ej telefoner under scouttid”.

Equmeniascout är scouting på kristen grund. Här möter vi Gud och varandra, litet och stort, allvar och lek. Mitt i naturen och en massa skratt…Allt på en och samma gång! Det är scout det…För vi är: -Alltid redo!