Equmeniakyrkan söker Ekonomiassistent 20%

Equmeniakyrkans ekonomiavdelning söker dig som kan göra enklare bokföring under vårterminen på 20%, för att avlasta en av våra ekonomer. Under sommaren utökas tjänsten till 100%, där även ansvar för att sköta vår leverantörsreskontra tillkommer.

Du är kanske nyexaminerad från en YH-utbildning, eller en van ekonomiassistent. Vi vill att du är noggrann och är van att fokusera på detaljer i ett högt tempo.

I din tjänst som kommer du att arbeta i ett team med dina kollegor på ekonomiavdelningen. Vi samarbetar gärna med varandra och hjälper till där det behövs.

Det är meriterande om du har vana av att arbeta i ett elektroniskt fakturahanteringssystem. Vi har i nuläget Palette men kommer att byta över till Microsoft Exflow under hösten då vi har Microsoft Navision som business system och vill finna synergieffekter.

Tjänsten avser under vårterminen vara runt 20%, för att sedan under sommaren gå upp till 100% då en av våra kollegor går i pension. Detta är en tillsvidaretjänst som inleds med sex månaders provanställning.

Välkommen att skicka in CV och ett personligt brev snarast, men senast 10 mars till sara.lindblad@equmeniakyrkan.se. Intervjuer sker löpande.