Equmeniakyrkan Vårgårda söker ungdomsledare

Jobbannons Vårgårda

Välkommen med din ansökan!

Du som längtar efter att få arbeta med fokus på att leda ungdomar till tro och efterföljelse till Jesus, nu är det dags att söka tjänsten som ungdomsledare i Equmeniakyrkan Vårgårda!

Vi söker dig som älskar Jesus, tycker om att arbeta med ungdomar, som är en ledare, och som tror på den lokala församlingen. Tjänsten handlar främst om att vara en central ledare i församlingens ungdomsarbete och du kommer få arbeta med ungdomssamlingar, konfirmation, bönegrupper, olika läger och en del annat.

Tjänsten är på 75% och du kommer ingå i ett arbetslag med föreståndare, barn- och ungdomspastor, omsorgsmedarbetare och administratör. Du kommer även få arbeta tillsammans med många ideella ledare i olika grupper och konstellationer.

Församlingen har drygt 400 medlemmar där barn och unga utgör en betydande del. I Vårgårda kommun finns det många kyrkor och församlingar och gemensamt och ekumeniskt arbete mellan kyrkor och församlingar är viktigt. Du kommer bland annat ha flera ungdomsledarkollegor i grannkyrkorna.

Församlingen är även en del av Vårgårdas Kristna Ungdom (VKU) som bedriver kamratstödjarverksamhet på högstadieskolan i samhället, och tidigare ungdomsledare har haft även en anställning på 12,5% i VKU på en dag i veckan. Möjlighet att få en sådan tjänst som komplettering till tjänsten i församlingen finns högst sannolikt.

Skicka in din ansökan senast 31 maj till församlingens föreståndare John Eidering på john@equmeniakyrkanvargarda.se, och har du frågor hör du av dig på 0708-494258.

Läs mer om församlingen på www.equmeniakyrkan.se/vargarda