Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
4 september, 2022 10:00 - 17:00

FÖRSAMLINGSDAG på VALLERSVIK

Välkommen att delta i församlingens gemenskapsdag i Vallersvik söndagen 4/9. I den fina Vallersvikskyrkan vid stranden i Frillesås firar vi först gudstjänst tillsammans med den lokala församlingen kl 11 och dricker  kyrkkaffe.

Sedan blir det egna aktiviteter med bad, barnaktiviteter och promenader. Kl 14 samtalar vi, efter inledning av pastor Anders, i grupper om Detta är bra med vår församling och fortsätter med Detta längtar jag efter. Efter middag berättar vi vad vi kommit fram till och samtalar över frågor som väckts. Vi får information om höstens aktiviteter.  Efter en avslutande andakt räknar vi med hemfärd vid 17-tiden.

Samling kl 10 vid kyrkan. Berätta om du behöver skjuts eller om du har plats i din egen bil. för någon ytterligare. Kan du baka en mjuk kaka och ta med är det välkommet. Tala i så fall om det när du anmäler dig. Berätta också om ev. matallergier

De som vill åka direkt ta E6 söderut med avfart mot Frillesås. Centralt i samhället tar man av till höger över järnvägen och följer vägen som strax visar skyltning åt vänster till Vallersvikskyrkan som ligger vid havet på vänster sida, söder om campingplatsen. Resan är 40 km, adressen Vallerviksvägen 28, Frillesås.

Du anmäler dig via mejl till info@flataskyrkan.se eller till Håkan Lilja på telefon 0706-015243 eller på senast onsdag 31/8.

Anmälningsavgiften för vuxen är 100 kr, barn gratis. Du kan betala med Swish till 123 218 48 93 eller till församlingens bankgiro 492-3165 eller kontant på plats.

Välkommen! Vi hoppas på en härlig dag tillsammans!

Församlingsrådet – Vänd dig till Niklas Lilja, Inger Burgén-Levin eller Anders Svensson för mer information