Torsdagsträff, RPG

Torsdag 18 november ”DX – min hobby”. Lars Wieden om att lyssna på radiostationer i hela världen. Programmen hålls i Svängrummet där vi sitter utspridda. VÄLKOMMEN!

Nattvardsandakt

Med start den 30 september kl 19.00 kommer du ha möjlighet att komma och vara med på ett enkelt nattvardsfirande i Flatåskyrkan. Samlingen kommer bygga på att vi sjunger Taizesånger och det kommer även ges tid och utrymme för tystnad. Vi tror...

Julmarknad med Konsert

Äntligen julmarknad! Vi är verkligen glada att vi kan ha en julmarknad i år! Planeringen är i full gång! Vår marknad går av stapeln den 27 november kl 11.00. Det kommer finnas handelsbod och ett antal lotterier med olika trevliga vinster t. ex. en handvävd matta, en broderad kudde och diverse annat. Som om...

GUDSTJÄNST

Första Advent - ”Ett nådens år”. Carl-Göran Ekberg – predikan, Cristina Wångblad - organist. Kör under ledning av Gunno Palmquist. Gudstjänstvärdgrupp 1+2. VÄLKOMMEN!

Torsdagsträff, RPG

Torsdag 2 december ”Gunnebo slott och trädgårdar”. F.d. kultur- och fritidschefen i Mölndal Karl-Gunnar Nordanstad berättar och visar bilder. Programmen hålls i Svängrummet där vi sitter utspridda. VÄLKOMMEN!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!