Konsert med Högsbo vokalensemble

Högsbo vokalensemble medverkar både vid gudstjänst och kl 10.00 och 18.00 med konsert. Kören består av 14 sångare. Marcin Dominik Gluch är också med tillsammans med Magnus Wassenius.

Sommarcafé

Sommarcaféerna hålls i år på gräsmattan utanför Flatåskyrkan onsdagarna 26/6 – 20/7 Kl. 12.00 bjuder vi på underhållning: 29/6 Reine Larsson - ”Somriga låtar” Vi serverar kaffe och fralla samt hembakt till en billig penning

Sommarcafé

Sommarcaféerna hålls i år på gräsmattan utanför Flatåskyrkan onsdagarna 26/6 – 20/7 Kl. 12.00 bjuder vi på underhållning: 6/7 Elin Ljungqvist - ”Visor i sommartid” Vi serverar kaffe och fralla samt hembakt till en billig penning

Sommarcafé

Sommarcaféerna hålls i år på gräsmattan utanför Flatåskyrkan onsdagarna 26/6 – 20/7 Kl. 12.00 bjuder vi på underhållning: 13/7  Magnus Wassenius sjunger somriga visor med och för oss Vi serverar kaffe och fralla samt hembakt till en billig penning VÄLKOMMEN!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!