Sommarcafé

Sommarcaféerna hålls i år på gräsmattan utanför Flatåskyrkan onsdagarna 26/6 – 20/7 Kl. 12.00 bjuder vi på underhållning: 29/6 Reine Larsson - ”Somriga låtar” Vi serverar kaffe och fralla samt hembakt till en billig penning

Sommarcafé

Sommarcaféerna hålls i år på gräsmattan utanför Flatåskyrkan onsdagarna 26/6 – 20/7 Kl. 12.00 bjuder vi på underhållning: 6/7 Elin Ljungqvist - ”Visor i sommartid” Vi serverar kaffe och fralla samt hembakt till en billig penning

Sommarcafé

Sommarcaféerna hålls i år på gräsmattan utanför Flatåskyrkan onsdagarna 26/6 – 20/7 Kl. 12.00 bjuder vi på underhållning: 13/7  Magnus Wassenius sjunger somriga visor med och för oss Vi serverar kaffe och fralla samt hembakt till en billig penning VÄLKOMMEN!

Sommarcafé

Sommarcaféerna hålls i år på gräsmattan utanför Flatåskyrkan onsdagarna 26/6 – 20/7 Kl. 12.00 bjuder vi på underhållning: 20/7 Lars-Eric Frendberg spelar och sjunger allt från Elvis till visor Vi serverar kaffe och fralla samt hembakt till en billig penning VÄLKOMMEN!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!