Publicerat 

Församlingskommunikation

Församlingskommunikation

Här har vi samlat tips och råd till dig som arbetar med kommunikation i din församling. Kontakta gärna Equmeniakyrkans kommunikationsavdelning för att bolla idéer eller om det finns funderingar kring hur vi tillsammans kommunicerar på bästa sätt.

Gå med i Equmeniakyrkans kommunikationsnätverk på Facebook!

Församlingens webbplats

Det är möjligt för enskilda församlingar att skapa en webbsida som ligger under equmeniakyrkan.se. 

Grafiska riktlinjer

Equmeniakyrkans grafiska riktlinjer finns till för församlingen. Logotypen går att anpassa till en lokal församling. De specifika färgerna skapar en igenkänning.

Läs mer

Skyltar på fasad

Equmeniakyrkan har ett särskilt avtal med Skyltstället i Borlänge. De har tagit fram en ljusskylt till ett specialpris. Den finns att beställa i olika storlekar och kostnader.

Läs mer

Profilmaterial

Vid vissa tillfällen kan det vara praktiskt med bärbara skyltar. T ex vid torgmöten. Beachflaggor och rollups finns att låna på församlingens region. Kontakta din region och hör efter.

Flaggor för flaggstång går att beställa via Tingstad.

Beställ via Tingstad

Tryckt material

Tryckt material som passar att dela ut är tidningen Equmen och foldern Snabbfakta om Equmeniakyrkan.

 

Bilder

Fota själv eller hämta bilder på nätet. Vad ska man tänka på när det gäller upphovsrätt och bilder? Här listas också några bildbanker med högupplösta bilder fria att använda.

Formgivning

För att sätta samman text och bild till affischer och dylikt kan särskilda program vara nödvändiga. Men det finns genvägar att gå.

Kommunikatörsnätverket

Gå med i kommunikatörsnätverket på Facebook för Equmeniakyrkans kommunikatörer.