Publicerat 

Skärkinds Missionsförsamling och Equmenia söker pastor/diakon

Vill du jobba i liten församling med ett större ungdomsarbete?
Då finns jobbet här! Pastor/diakon se hit, fundera och bed över detta!
Är detta jobb något för just dig?

Vi erbjuder en liten församling på landet med många scouter och ungdomar!
Skärkinds missionsförsamling och equmenia behöver dig pastor/diakon som kan vara vår församlingsföreståndare och lära känna ungdomarna och deras föräldrar.
Du jobbar på deltid hos oss. Vi tänker oss kring 20%.
Vi ser att du kan jobba helger och kvällar med våra ungdomar.

Vi vill gärna att du ihop med oss också se nya möjligheter i vår bygd! Vår dröm är att verkligen finnas till hands i vår bygd för våra scouter och deras familjer men också för alla människor. Vi vill verkligen nå ut med budskapet om att Jesus är vår Herre och att han månar om oss och vill oss väl! Vill du dela denna dröm och förverkliga den ihop med oss!

Vi ligger på landet nära ett litet, delvis växande samhälle och i övrigt en jordbruksbygd med många barn och ungdomar. Du får jobba på landet nära två stora städer!
Nu har vi scouter två gånger i veckan, ALPHA grupp för ungdomar avslutade vi i våras men kan tänka oss att starta en grupp igen, vidare regelbundna samlingar med scouter och föräldrar.
Församlingen samlas till en enkel Gudstjänst en söndag i månaden. I övrigt går vi på Gudstjänster i närliggande församling.

Vi har antagit Visionen, Mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och Världen! Vill du vara med och bygga vidare för den visionen.

Du delar vår dröm och visionen att Gud vill göra något nytt, Du vill lära känna nya människor och möte dem där de är just då.  Du vill jobba ihop med oss i vår bygd!
Du tycker mycket om att lära känna ungdomar och leva med dem, deras familjer och oss! Du kan ha lång erfarenhet i ditt yrke eller vara nyutbildad.

Ring för att diskutera och få mera information Ordf. Chia/Christina Karlsson 070-6503716 , när du bestämt dig för att söka detta uppdrag skicka då din Ansökan till Ordf. Chia/Christina Karlsson Herseberga 2 610 21 Norsholm eller christina.anders.karlsson@gmail.com