Information om Repet

Repet är ett kostnadsfritt webbaserat registerprogram som många församlingar och Equmenia-föreningar använder. Antalet anslutna ökar i rask takt, kom med ni också!

Registerprogrammet – som binder samman församling och ungdomsförening – spänner över allt från närvarokort till församlingsbok – räcker längre eftersom varje deltagartamp knyts ihop lokalt och förankras centralt.

Repet är ett webbaserat registerprogram och olika användare kan använda Repet samtidigt från sin egen dator. Repet kommer att fortsätta att utvecklas och ytterligare funktioner läggs till kontinuerligt.

Repet går att administrera från vilken dator som helst som har Internet Edge, Mozilla Firefox, Safari och Google Chrome. Om man har en äldre eller en helt ny version av webbläsare.

Repet är kostnadsfritt.

I Repet kan du…

  • lägga in nya medlemmar och deltagare.
  • lägga upp grupper och föra närvaro på deltagarna.
  • få ut statistik och rapporter.

Dessutom kan du…

  • skapa e-postutskick till församlingens medlemmar eller en grupp (de som inte har e-post samlas på en adressetikettlista för kuvert).
  • se en persons tidigare medlemskap (i rollen som församlingsföreståndare).
  • registrera uppdrag på en person (t ex ordförande, kassör osv).

Är ni intresserade av att finnas med i Repet så kan ni kontakta oss via e-post info@repet.eu eller Equmeniakyrkans kansli på telefon 08-58 00 31 69

Test Beta

Kontaktperson

Joacim Anesund

Joacim Anesund

Registeransvarig Repet

08-580 031 64

joacim.anesund@equmeniakyrkan.se

Mikael Lindholm

Mikael Lindholm

Support Repet, domänansvarig

08-580 031 61

mikael.lindholm@equmeniakyrkan.se