Kyrkan

SMU-scouternas Loppmarknad

Söndagen den 15 maj kl 13.00 öppnar vi på nytt vår Loppmarknad med en hel del nypåfyllda saker. Våra loppisbord är välfyllda som vanligt. I år är det extra mycket textil, kläder och böcker. Under båda dagarna finns det servering av kaffe, te, kakor, smörgås och korv. Loppmarknaden har vi till förmån...

Kyrkan

Gudstjänst

Församlingen firar gudstjänst Hjälparen kommer, Pelle Martinsson

Församlingsutfärd

Traditionsenligt på nationaldagen så kommer vi att ha en församlingsaktivitet. Mer information kommer under våren, men boka in datumet redan!

Gudstjänst

Församlingen firar gudstjänst Gud - Fadern, Sonen och Anden, Mia Ericsson

Andakt och grillkväll

Vårt dop, Ola Ericsson Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Den högstes profet, Maria Movitz Rydhé. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Sänd mig. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Efterföljelse. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Jesus förhärligad. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Andlig klarsyn. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!