Andakt och grillkväll

Vårt dop, Ola Ericsson Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Den högstes profet, Maria Movitz Rydhé. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Sänd mig. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Efterföljelse. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Jesus förhärligad. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Andlig klarsyn. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Goda förvaltare, Maria Movitz Rydhé. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Andakt och grillkväll

Nådens gåvor, Maria Movitz Rydhé. Vi träffas i kyrkans trädgård för grill och gemenskap. Ta med det du hade tänkt grilla så finns det glöd och kaffe/te/saft.

Kyrkan

Gudstjänst

Församlingen firar gudstjänst Frfihet i Kristus, Viveca Selander

Kyrkan

Bibelstudium – Xtend

Intro Xtend riktar sig främst till ungdomar i gymnasieåldern Det kommer fokusera på det ”det goda budskapet” och göra en genomgång av de 4:a evangelierna samt apostlagärningarna. Samtalen kommer präglas av deltagarnas tankar och funderingar.

Kyrkan

Gudstjänst

Församlingen firar gudstjänst Medmänniskan, Maria Movitz Rydhé

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!