Publicerat 

Ge en gåva till ett projekt

Tackbrevsbild---Fotbollstjejer_skor_Brazzaville_720

Equmeniakyrkan stöder via sin internationella mission olika projekt och de presenteras under varje land. Varje projekt har en kod (exempel 44000) som ska anges vid inbetalning. Om man ger allmänna gåvor så kommer dessa att förmedlas till olika projekt.

Ju mer specifik en gåva är, det vill säga riktad till ett specifikt projekt, desto mer arbete krävs för att följa upp att gåvan används enligt givarens önskemål. En administrationsavgift tas ut från gåvor som riktas till specifika projekt. Avgiften, som är 8% av inbetalt belopp, bidrar till att täcka kostnader för uppföljning och kvalitetssäkring av projekten.

Vi tar tacksamt emot gåvor till vårt plusgiro 90 03 28-6 eller bankgironummer 900-3286 men du kan också ge via mobilen.

Ge via mobiltelefonen

Använd gärna din banks mobilapplikation och se till så att vårt 90 konto finns med bland dina favoriter. Då ger du enkelt till vårt arbete när du vill via din smartphone. Smidigt och bra! Glöm inte att samtidigt lägga in din församlings bank- eller plusgiro så ger du enkelt till det lokala arbetet också.

Swish

Ge din gåva via Swish nummer 900 32 86. Ange ändamål (projektnummer) i meddelanderutan.

Projektnummer

Du kan finna olika projekt och projektnummer (exempel 44000) för olika länder genom att klicka på landets namn på sidan med våra samarbetsländer.

Våra samarbetsländer