Insamling och bön för Equmenia

Hopp till barn och unga

– Nu viktigare än någonsin

Pandemin drabbar också barnen. Under sommarlovet hade Bris 37% fler samtal än sommaren innan. Samtalen handlade framförallt om nedstämdhet, familjekonflikter och oro för framtiden. 

I en tid som den här behöver vi finnas tillgängliga för den unga generationen. Erbjuda gemenskap, framtidstro och hopp mitt i allt.

Equmenia är för många unga en plats där man har roligt men dit man också kan komma med sin oro och sina funderingar om livet. Vi har en vana att prata om livets stora frågor och peka på den Gud som bryr sig om varje människa. Equmenia är den här hösten viktigare än någonsin! 

Equmenias vision är att vara en plats ”där barn och unga växer i gemenskap med varandra och Jesus”. I oktober har vi bön- och insamlingsdag till Equmenias arbete i församlingarna och nationellt. Var med och ge barn och unga möjligheten att växa i gemenskap med varandra och Jesus.

Din gåva gör skillnad

Insamlingsdagen är Tacksägelsedagen 11 oktober 2020 men du kan skänka pengar hela året. Ge din gåva i kollekten, via Swish eller via Bankgiro (90-konto). Märk betalningen med Equmenia.

Swish: 900 32 86
Bankgiro: 900-3286

Läs om Equmenias viktiga arbete för barn och unga på equmenia.se.

Filmer om Equmenia

För att förklara vad Equmenia är och gör kan ni visa de här filmerna under gudstjänsten.

En hälsning från Equmenia

En film om Equmenia

Stort tack för din gåva!