Ett värdigt liv för alla

Internationella insamlingen: 1 advent – 31 januari 2024

Material till församlingarna

I kyrkokonferensen har det beslutats om att vi tillsammans ska samla in 15.000.000 kr till vårt gemensamma internationella missionsarbete under året. Just den här insamlingsperioden som kommer nu är extra viktig för att vi ska nå målet i budgeten. På den är sidan har vi samlat kampanjmaterial till församlingarna att inspireras av eller ladda ner.

Internationella insamlingen 2023 affisch mockup

Affisch och bilder

Insamlingsfilm

Till insamlingsperioden kommer det finnas en insamlingsfilm här. Visa den gärna i er gudstjänst eller dela den på sociala medier!


Saknar du något som skulle vara till hjälp för er i församlingen i samband med insamlingen, eller om du har problem att ladda ner filerna, så hör av dig till: elin.alavik@equmeniakyrkan.se

Predikan

Inför insamlingen har vi spelat in predikningar. Se dem som inspiration eller använd dem i församlingens gudstjänster.

Predikan

Paola Delgado

Projektledare för Vingar till frihet, Förbundskyrkan, Ecuador.

Hälsningar från systerkyrkor

Här finns hälsningar från kyrkoledare och representanter från våra systerkyrkor. Ladda ner och visa gärna i missionsgudstjänsten eller vi en annat tillfälle i församlingen.

landskap equador

Boka ett besök

Boka ett besök till församlingens internationella missionsgudstjänst (eller annan samling)

Här kan ni som församling enkelt anmäla ert intresse för ett besök från internationella enheten i Equmeniakyrkan. Tillsammans med våra missionsambassadörer kommer vi gärna till er församling och inspirerar, predikar eller informerar. Skicka en intresseanmälan om ni önskar besök eller en hälsning från någon av våra samordnare, missionsambassadörer eller missionärer.

Vi återkommer så snart vi kan!
Gerard Willemsen,
chef internationella enheten