Grafisk Designer, kommunikationsenheten – vikariat

Grafisk designer vid datorn

Vår duktiga grafiker kommer att gå på föräldraledighet och vi söker nu en vikarie för henne på ett vikariat för i första hand ett år. Vill du arbeta i ett kreativt gäng på ett nyöppnat kontor i centrala Göteborg så läs vidare här.

Tjänsten innebär både strategiskt och operativt arbete på en liten enhet där vi ofta täcker upp för varandra. Avdelningens uppdrag i kyrkan är både drivande och stödjande. Det handlar om intern kommunikation – för att stärka gemenskap, tillit och informationsutbyte samt extern kommunikation som opinionsarbete, att föra kyrkans röst i samhället. Vi är ett stöd till kyrkan som helhet med församlingar, regional, nationell och internationell enhet. Då Equmeniakyrkan finns i hela landet och är en del av den världsvida kyrkan kan det bli en del resande.

Arbetsuppgifter

I rollen som grafisk designer kommer du att arbeta med och driva utvecklingen av vår grafiska profil. Du formger vårt material som ofta är både för webb, print och sociala medier. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att kunna driva och hålla ihop olika typer av projekt. Dina kontaktytor är många och kan vara både nationella och internationella enheterna samt våra regioner och församlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning i grafisk design och kommunikation. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i Adobe Indesign, Photoshop och Illustrator.

Som person är det viktigt att du kan skapa goda relationer och bygga effektiva kontaktnätverk. Du är en kreativ och initiativrik person med erfarenhet av att även producera material. På avdelningen är du med och skapar såväl strategisk som taktisk kommunikation för alla kanaler.

Om du känner igen dig i denna beskrivning, tveka inte att höra av dig till oss med din ansökan.

För mer information om tjänsten, kontakta kommunikationschef George Olvik 08-580 031 35 eller personalchef Christina Grafström 08-580 031 75.

Sista ansökningsdag är den 31 maj. Intervjuer kan komma att göras tidigare.

Din ansökan skickar du till george.olvik@equmeniakyrkan.se.