Konfirmation

Välkommen till konfirmation 2024-2025

”THE GROEATEST STORY”

Under ett läsår får du och andra tonåringar ha roligt tillsammans och fundera på livet och tron. Vi tittar på film, möter berättelser, leker och skapar, har andakt, fikar funderar och frågar:

Har gud alltid funnits?, Varför behövde Jesus dö?, Hur funkar bön?, Kan evolutionen och gud hänga ihop?, Vad är meningen med livet?

Du får lära känna den kristna tron genom Bibelns berättelser, film och frälsarkransen med mera. Vi kommer också att göra egna filmer tillsammans. Vi kommer att träffas på onsdagar kl. 15.30-17.00 i Equmeniakyrkan Gränna med start i augusti -24. Vid ett par tillfällen åker vi på hajk och läger.

The Greatest Story-konfan är särskilt anpassad för dig med koncentrationssvårigheter och/eller läs-och skrivsvårigheter.
Kanske har du tillexempel en ADHD-diagnos eller dyslexi, men konfirmationen är öppen även för den som inte har någon diagnos.

OBS! Begränsat antal platser!

MISSA INTE: Den 23/5 kl. 19.00 är det en informationskväll
i Equmeniakyrkan Gränna då tonåringar och föräldrar är välkomna! Då berättar vi mer om upplägget och ni får ställa era frågor om konfirmationen.

ANMÄLAN OCH FRÅGOR

Kontakt:
Frida Hellsing
0723849160
granna.equmenia@gmail.com

Konfirmationen är ett samarbete mellan Gränna Equmeniaförsamling och Visingsö & Örserums Missionsförsamlingar.

P.s. ”The Greatest Story” syftar på den stora berättelsen i Bibeln som handlar om Gud och människor.