Equmemniakyrkan Gunnarskog

Församlingens årsmöte

Församlingens årsmöte, alla kan komma med förslag som kan tas upp på årsmötet. Kontakta någon i styrelsen med dina frågor, synpunkter. Serveringsgrupp 5

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Gudstjänst med nattvardsfirande

Predikan Eddy Alexandersson Kompisklubben för de yngsta under gudstjänsten. Serveringsgrupp 4

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Gudstjänst med nattvardsfirande

Gudstjänst med nattvardsfirande. Kompisklubben för de yngsta under gudstjänsten. Predikan Eddy Alexandersson Musik av Elisabeth och Ola Arvidsson Serveringsgrupp 1

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Gudstjänst

Predikan Eddy Alexandersson. Kompisklubben för de minsta under gudstjänsten.

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Adventsgudstjänst, kompisklubben Inställt pga hårdare Coronarestriktioner

Medverkande Eddy Alexandersson, Angelica Arvidsson Kompisklubben, söndagsskola för barnen Den som önskar tar med eget fika.    OBS!  På grund av risken för smittspridning gäller följande: Om du känner dig det minsta sjuk – stanna hemma ! Vi håller ordentliga avstånd till varandra ! Vi kommer att tillämpa reglerna för covid -19 i kyrkan.  

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Församlingens Årsmöte – sker PGA ökade Corona restriktioner digitalt

Församlingens årsmöte kommer att hållas digitalt, mer information kommer via veckobrevet   Församlingen håller sitt årsmöte, kom gärna med förslag och frågor du vill ta upp till någon i styrelsen. Den som önskar tar med eget fika. Avslutningsandakt av Eddy Alexandersson    OBS!  På grund av risken för smittspridning gäller följande: Om du känner dig det minsta...

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Gudstjänst med ljuständning – Kompisklubben

Medverkande Eddy Alexandersson, Olof Algesten Kompisklubben söndagsskola för de yngsta. Den som önskar tar med eget fika.  OBS!  På grund av risken för smittspridning gäller följande: Om du känner dig det minsta sjuk – stanna hemma ! Vi håller ordentliga avstånd till varandra ! Vi kommer att tillämpa reglerna för covid -19 i kyrkan.      

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Gudstjänst med barnvälsignelse – Kompisklubben

Medverkande Eddy Alexandersson Kompisklubben, söndagsskola för de yngsta. Den som önskar tar med eget fika.    OBS!  På grund av risken för smittspridning gäller följande: Om du känner dig det minsta sjuk – stanna hemma ! Vi håller ordentliga avstånd till varandra ! Vi kommer att tillämpa reglerna för covid -19 i kyrkan.  

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Lovsångsgudstjänst

Medverkande Eddy Alexandersson, lovsångsteam.   Den som önskar tar med eget fika.    OBS!  På grund av risken för smittspridning gäller följande: Om du känner dig det minsta sjuk – stanna hemma ! Vi håller ordentliga avstånd till varandra ! Vi kommer att tillämpa reglerna för covid -19 i kyrkan.  

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Kvällsgudstjänst

Medverkande Eddy Alexandersson, Bettan och Ola Arvidsson Den som önskar tar med eget fika.      OBS!  På grund av risken för smittspridning gäller följande: Om du känner dig det minsta sjuk – stanna hemma ! Vi håller ordentliga avstånd till varandra ! Vi kommer att tillämpa reglerna för covid -19 i kyrkan.      

Equmemniakyrkan Gunnarskog

Ekumenisk gudstjänst

Medverkande Mia Brodin, Peter Brorson, Sång av K-märkt, serveringsgrupp 2 ordnar med fikat.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!