Bibel & Brunch 12 november

BRUNCH – FÖREDRAG – SAMTAL

Denna gång välkomnar vi Anton Lundholm, föreläsare och författare, till Bibel & Brunch. Så här beskriver Anton själv vad morgonen kommer att handla om:

”Jag berättar personligt och öppenhjärtigt om hur det var att växa upp i en frikyrklig miljö och upptäcka att jag är homosexuell. Utifrån min bok ”Välkommen in i min garderob” berättar jag om försöken att bli kvitt mina homosexuella känslor, om det jag förlorade när jag till slut kapitulerade inför en förälskelse och om det nya hoppet jag vann. Jag resonerar slutligen kring vilka attityder jag önskar skulle finnas inom kyrkorna, för att homo- och bisexuella i större utsträckning ska få möjlighet att leva odelade liv, där både tron och sexualiteten får plats. Sedan öppnar jag upp för frågor och samtal, så att vi får möjlighet att resonera tillammans en god stund.”

Anton Lundholm har mångårig erfarenhet av församlingsarbete inom olika frikyrkor i Sverige, och en teologie kandidatexamen inom exegetik med inriktning på Nya Testamentet. Läs mer om Anton här: www.antonlundholm.se

Kostnad för brunchen:
0-10år gratis | 10-18år 50:- | Vuxen 100:-

Vem du än är, vad du än tror – välkommen!