Inställt: Helt Troligt 2020

majbrasa

Jesus: Lögnare, galning eller Guds son

HELT TROLIGT 2020

Välkomna till Helt Troligt – ett ungdomsläger under valborgshelgen i Luleå! Vi lär känna varandra och Jesus genom studier, aktiviteter, lekar, samtal och andakter. Temat för lägret är ”Jesus: Lögnare, galning eller Guds son” och genom studier, samtal och andakter kommer vi fördjupa oss i vad kristen tro står för och vad den gör med oss.

Med anledning av den rådande situationen gällande Coronaviruset, även kallat Covid-19, har Equmeniakyrkan och Equmenia beslutat att ställa in evenemanget.


När och var?

Helt Troligt börjar med drop-in fika vid kl. 20:00 på torsdag den 30 april i Luleå Missionskyrka och avslutar på söndagen 3 maj efter gudstjänst och fika ungefär kl 14:00.

För vem?

Lägret är för dig som går i åk. 7 eller är äldre.

Vad händer?

Lägret inleds på torsdagskvällen med valborgsfirande och fika, vi lär känna varandra och leker tillsammans och avslutar kvällen med andakt. Under fredagen och lördagen har vi valbara aktiviteter att välja mellan, gemensamma lekar, bibelstudium med samtal i smågrupper och andakt. Kvällarna avslutar vi med en gemensam aktivitet, bland annat Capture the flag, följt av fritt häng.

Lägret avslutas med att vi firar en festgudstjänst tillsammans med församlingarna i närområdet varefter vi äter lite innan vi skiljs åt.

Mer information om aktiviteter och seminarier finns här nedan.

Valbara seminarier/workshops

Övriga aktiviteter

Vad behöver jag ha med mig?

  • Sovsäck, liggunderlag/luftmadrass, kudde
  • Kläder för att vara inne och varma utekläder
  • Ordentliga skor som står emot vatten. Särskilt viktigt om du ska spela frisbeegolf.
  • Hygienartiklar, handduk
  • En Bibel och något att anteckna på
  • Inneskor/tofflor kan vara skönt att ha
  • Ifall du ska klättra kostar det 90 kr för ungdom(13-17 år) eller 150 kr för vuxen.
  • Och godis till ledarna förstås 😉

Resa

Prata med din lokala ledare när det gäller frågor angående resan till och från Helt Troligt i Luleå och kostnad för resan.

Anmälan och kostnad

Du anmäler dig till Helt Troligt 2020 senast tisdagen den 21 april här på hemsidan.

Lägret, exklusive resa, kostar 320 kr och är du medlem i en Equmeniaförening får du 50 kr i rabatt. Avgiften faktureras varje deltagare enskilt i efterhand om inte ansvarig ledare från föreningen meddelat annat.

Som förening kan ni söka bidrag för era ledare som följer med. Bidraget är upp till halva ledarkostnaden. Läs mer om ledarbidraget här.

Flyer

Frågor?

Kontakta föreningsutvecklare Joel Jonsson.

Samarrangemang

Ungdomshelgen Helt Troligt är ett arrangeras av Equmenia Nord och Härnösands folkhögskola i samverkan med Luleå Missionskyrka.