Publicerat 

Hemavanmötet 2019

Hemavanmötet

15-18 augusti 2019

Välkommen till en SOMMARKONFERENS I FJÄLLMILJÖ – för alla åldrar!

TACK

”Nu är Hemavanmötet över och de flesta av oss är tillbaka i vardagen igen. Vi hoppas att du som deltagit har fått uppleva ”ett möte som förvandlar”! Vi hoppas att du har fått möta Jesus, att du har mött gamla och nya vänner och att du har mött den fantastiska fjällvärlden. Tack för att du kom!

Vi i planeringsgruppen vill säga ett stort tack till alla som var med och gjorde Hemavanmötet möjligt! Tack till medverkande och frivilliga, tack till bybor och tillresande! Tack för engagemang, hårt arbete och glatt humör!

Vi ber att få återkomma med besked om hur det blir i framtiden med Hemavanmötet.

Väl mött,
Planeringsgruppen”


Längtar du efter att fördjupa din vardagstro och att bli inspirerad till ansvar och tjänst? Vill du uppleva fjällvärlden och möta andra kristna från olika sammanhang? Och vill du få tips på hur du kan leva mer hållbart? I så fall är Hemavanmötet 15 – 18 augusti 2019 något för dig!

Årets tema är ”Mötet som förvandlar” och vi bjuder på ett program för alla åldrar. Det blir dagar med undervisning, gudstjänster, sång, utfärder och utmaningar! Kom och sjung med Samuel Ljungblahd, lyssna till Tomas Sjödin, Britta Hermansson, Heidi Andersson med flera. Gå på dagstur och lär dig mer om tron och fjällen. Om du vill kan du innan konferensen följa med på en fjällvandring från måndag till onsdag. Läs mer i menyn här bredvid eller i vår programfolder.

Hemavanmötet arrangeras av Equmeniakyrkan och Equmenia tillsammans med PULS, Studieförbundet Bilda och STF Hemavan Fjällstation.

Konferensen finansieras genom kollekter och frivilliga gåvor. Vill du redan idag stötta Hemavanmötet ekonomiskt? Swisha då till Equmeniakyrkan 900 32 86 eller sätt in din gåva till Bg 900-3286. Märk inbetalningen med ”Hemavanmötet”.