Publicerat 

Praktisk information – Hemavanmötet 2019

Praktisk information

Hemavanmötet 2019

Program och praktisk information finns även att läsa i programfoldern, som du kan hämta i konferensbyrån på Hemavan Fjällstation.

Anmälan

Du behöver inte anmäla dig till själva konferensen. Däremot måste du anmäla dig till de olika dagsaktiviteterna.

Avgift

Du betalar ingen avgift för att delta i möten och samlingar. Däremot kan det vara en kostnad förknippad med några av dagsaktiviteterna, läs mer under Dagsaktiviteter.

Konferensen finansieras genom kollekter och frivilliga gåvor. Vill du redan idag stötta Hemavanmötet ekonomiskt? Swisha då till Equmeniakyrkan 900 32 86 eller sätt in din gåva på Bg 900-3286. Märk inbetalningen med ”Hemavanmötet”.

Barn

Självklart kan man komma som familj till Hemavanmötet! Under kvällsmötena på fredag och lördag kväll finns det aktiviteter i tältet för de små barnen och de lite äldre barnen är inbjudna till Pulspartaj med Peppade Penny. Läs mer här. Flera av dagsaktiviteterna är anpassade för barn, dem hittar ni snabbt i översikten här.

Boende

Det finns gott om olika boenden i Hemavan/Tärnabyområdet och du bokar ditt eget boende. Använd någon av dessa länkar:

Hemavan Fjällstation är fullbokad och går inte att boka.

Hitta hit

Var ligger mötestältet? Mötestältet finns vid Centrumhuset. Där kommer vi att ha de flesta samlingarna, se programmet. I tältet finns en liten ”barnhörna” med pyssel för de minsta barnen. Vid mötestältet finns också bönetält dit du kan gå för förbön vid kvällsmötena. I Centrumhuset finns toaletter.

Var ligger Hemavan Fjällstation? STF Hemavan Fjällstation ligger ”Mitt i backen, mitt i byn”, på Fjällstigen 2. Där kommer förmiddagsfikat att serveras och därifrån utgår alla dagsaktiviteter. Vid kvällsmötena har Peppade Penny sitt Pulspartaj på Fjällstationen (OBS! Barnen samlas först i mötestältet.)

Var finns konferensbyrån? Konferensbyrån finns i lobbyn innanför entrén på Hemavan Fjällstation. Där finns program med tider, möjlighet att anmäla sig till dagsaktiviteter och  annan praktisk information om konferensen.

Konferensbyrån är öppen:
torsdag kl 14-19
fredag kl 9-11, 17-19
lördag kl 9-11, 17-19

Var finns parkering? Du kan parkera vid Centrumhuset, Hemavankyrkan eller mitt emot Centrumhuset. Undvik att parkera vid  Fjällstationen.

Mat

Du ordnar din egen mathållning under Hemavanmötet. Det finns flera restauranger i Hemavan dit du kan gå och äta. Förmiddagsfika kommer att erbjudas efter morgonmötet. Du som hyr boende med självhushåll kan handla i den välsorterade ICA-butiken i Hemavan.  Man kan äta på de restauranger som finns i Hemavan:

  • ANDERS – i Centrumhuset vid mötestältet
  • FICA – i gallerian Bayhill Center
  • Nannas kök – mitt emot Bayhill Center
  • Kungsporten Grill – mitt emot mötestältet, andra sidan gatan
  • Hemavan Fjällstation (förbokas senast dagen innan)

Karta

Resor

Det finns flera olika smidiga sätt att resa till Hemavan.

Om ni är många från samma plats kan ni med fördel hyra minibuss eller buss och samåka!

Lokalt i Hemavan, och till och från aktiviteter, hjälps vi åt med transporterna.

Vill du hjälpa till? 

Vi tar gärna emot praktisk hjälp av olika slag. Till exempel behövs det nattvakter. Om du går vakt en natt bjuder vi på en frukost på Fjällstationen! 

Du får också gärna hjälpa till som parkeringsvakt eller med städning. Hör av dig till platsansvarig, Roger Erlandsson, på telefonnummer 070-611 00 04.

Tack till stöd ifrån