Alfakurs – våren 2022

Vid kommer försöka att ha en Alfakurs igång varje termin i Nordmarken. Vi har tidigare haft den tillsammans med Årjäng och det har fungerat väldigt bra, så tanken är att i höst kör vi hos oss i Holmedal/Blomskog (när Jonatan börjat) och nu i vår är vi i Årjäng.

En Alphakurs prefekt för den som är intresserad av att upptäcka vad kristen tro handlar om, men vem som helst kan gå Alpha och också du som har varit kristen länge kan ha stor glädje av kursen. Du kan läsa mer om Alfa på sverige.alfa.org.

Efter den tid vi just gått igenom med 2 år, som varit väldigt speciella, är det många som har frågor som rör livets mening. Be över om det är någon du ska fråga. Eller vill du vara med i höst, så är det suveränt om du är med i vår och kan ha det i bagaget så Jonatan har några personer som redan gått när han börjar.

Sprid informationen och anmäl dig om du är intresserad! Vi har redan några som är med och hjälper till men skulle behöva någon/några fler i matlagning och samtalsledning, så hör av dig till pastor Ida Löveborn om du är intresserad av att vara med och stötta upp på något sätt.
 

Viktiga datum:

10 februari kl 18.30, Equmeniakyrkan Årjäng
Informationsträff för den som är intresserad av att vara med som deltagare, samtalsledare eller i det praktiska kring alphakursen. Ida Löveborn och Jonas Bergsten är med.

8 mars, Equmeniakyrkan Årjäng
Alphakursen startar! Kursen pågår sedan 10 tisdagar framöver.

Anmäl dig till pastor Ida Löveborn: ida@equmeniakyrkanarjang.se, 0707293454