Publicerat 

Information om Repet

645 församlingar och föreningar är anslutna till Repet!

Många församlingar och equmenia-föreningar använder redan Repet idag! Antalet anslutna ökar i rask takt, kom med ni också!
Registerprogrammet – som binder samman församling och ungdomsförening – spänner över allt från närvarokort till församlingsbok – räcker längre eftersom varje deltagartamp knyts ihop lokalt och förankras centralt.

Repet har utmärkt kvalitet och genomtänkta funktioner!

Repet är kostnadsfritt! Är ni intresserade av att finnas med i Repet så kan ni kontakta oss via e-post info@repet.eu eller Equmeniakyrkans kansli på telefon 08-58 00 31 00.

Repet kommer att fortsätta att utvecklas och ytterligare funktioner läggs till kontinuerligt. Vi arbetar hela tiden med buggrättningar.

Vad är Repet?

Repet är…

 • ett registerprogram för Equmeniakyrkansförsamlingar och equmenia-föreningar.
  webbaserat och går att komma åt från vilken dator som helst som har Internet Explorer och Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari.
 • ett register med information om församling och equmenia-förening.
 • ett register där församling och equmenia-förening kan lägga in medlemmar och deltagare.
 • ett register där församling och equmenia-förening kan lägga upp grupper och föra närvaro på deltagarna.
 • en möjlighet för församling och equmenia-förening att få ut statistik och rapporter.
  säkert med bl a pin-kod som skickas via mail för inloggning och SSL-certifikat för att identifiera webbplatsen (hänglåset i webbläsaren).

Dessutom finns…

 • en funktion där församlingsföreståndaren kan se en persons församlingsbokshändelser från tidigare församlingar (församlingsflytt).
 • en funktion för att registrera olika uppdrag på en person (t ex ordförande, kassör osv).
 • en utskicksfunktion där du kan skapa e-postutskick till församlingens medlemmar eller till kören (de som inte har e-post samlas på en adressetikettlista).
 • en funktion för att hantera pensionen för anställda i församlingar.

Läs om församlingens administration i Råd och anvisningar för församlingsföreståndare, pastorer och diakoner. Råd och anvisningar (PDF 93 kb)

Filer att ladda ned
Församlingar och föreningar som skall börja med Repet kan använda en mall för importera sina medlemmar. Om du undrar över importmallen så kan ni höra av er till Repet support.
Repet importmall (Exel 30 kb)

Utbildning
Utbildningen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och fika under dagen om inget annat anges.
Vill du ha en utbildning nära dig? Om ni är minst 10 deltagare från 3-4 församlingar/föreningar så kommer vi till er. Utbildningen är för LokalAdmin och LokalFörsamlingsföreståndare.

 

Kontaktperson:
Repet Support 08-580 031 69

Maila oss på info@repet.eu