Inventarier från Piteå Mfs

Missionsförsamlingen i Piteå har tagit beslut om att upplösas. Vi är tacksamma för allt det de fått betyda under åren och ber om Guds omsorg och välsignelse över varje medlem som nu söker sig vidare på olika sätt.
På grund av detta så håller man nu på med att avyttra inventarier mm som funnits i deras kyrka och lokaler. Allt som finns kvar har de lagt upp med bild och beskrivning på denna hemsida, https://visabibeln.webnode.se/mobler/ , och det finns möjlighet för er som församlingar att få något av detta utan annan kostnad än att ni hämtar dem eller betalar för frakt.
Bland inventarierna finns allt från en mycket fin kyrkorgel, flygel, ljudanläggning, nattvardsbord och dopfunt till köks- och städutrustning, pingisbord och scoutkistor mm mm. Eftersom församlingen behöver tömma lokalerna i början av året, senast utgången av mars 2020, så behöver ni höra av er till dem omgående om det är något ni önskar och har behov av. Det är bara en stor glädje om dessa saker kan komma till användning och glädje i någon annan församling.
Kontaktperson är Staffan Nilsson som nås på följande mailadress: missionskyrkan.pitea@gmail.com