Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Al Massira – Ledarutbildning

1 - 2 Jun
Equmeniakyrkan
Mitt
Utbildning
Region Mitt

Möter du människor med bakgrund i Mellanöstern som kan vara intresserade av att veta mer om vem Jesus är, eller som är nya i tron och behöver grundläggande undervisning på sitt eget språk? Då kan Al Massira vara något för dig. Al Massira, som är arabiska och betyder ”vandringen”, är en resurs som hjälper oss upptäcka vem Messias är genom en kronologisk genomgång av det bibliska budskapet. Det är utformat för grupper av vänner med sökare och kristna. Det är framtaget på arabiska, översatt till flera språk, däribland svenska, och är snart översatt till persiska.

 

Flera grupper är igång i Sverige och intresset av Al Massira är stort. För att få del av materialet som bygger på 13 videoavsnitt med ledarhandbok går man en utbildning på två dagar. Al Massira ledarutbildning handlar om hur vi kan möta sökare med bakgrund i Mellanöstern och presentera Jesus, Messias, för dem.

 

Nu är flera ledarutbildningar på gång:

 

Örebro 16-17 maj.
Riktat särskilt till pastorer och församlingsanställda. Två vardagar (onsdag-torsdag) utan kväll. I Filadelfiakyrkan. Registrering via följande länk: https://goo.gl/forms/JdAIzcQuIXPkwAlD2

 

Sundsvall 1-2 juni. 
Fredag och lördag, inkl fredag kväll. I Elimkyrkan. Registrering via följande länk: https://goo.gl/forms/0D1ZTZzH2hYGbiiA3

 

Gå in på http://almassira.org/se/?Ledarutbildningar för att hitta mer information om utbildningarna, eller öppna de bifogade inbjudningarna.

 

Utbildningarna kostar 1250 kr (inkluderar undervisning, fika och mat under hela utbildningen samt videoresurs och ledarhandbok)

Man kan söka stöd från Bilda om man är registrerad ledare hos dem. 

 

Har du frågor kan du höra av dig till P-O Byrskog (076-505 31 24) Bodil Eriksson (070-7147989) eller Janne Marklund.(070-7619783)

Plats:

Elimkyrkan i Sundsvall
Norra Järnvägsgatan 16
Sundsvall,85232Sverige