Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
29 augusti, 2020 10:00 - 17:00

Årsmöte Vägsjöfors Herrgård

Styrelsen för gårdsföreningen Vägsjöfors kallar härmed alla ägarföreningar/församlingar till årsmöte lördagen den 29 augusti kl 10 i Tingvallakyrkan Karlstad.
Årsmöteshandlingar kommer att sändas till er i ett senare utskick. Du hittar fullmakt på sidan 2.
Vårt årsmöte är senarelagt som ni tidigare fått besked om. Det beror på den coronapandemi som drabbat oss alla. Vi kommer därför att be er vara noga med att anmäla vilka som kommer till årsmötet och att inga andra än valda ombud deltar, detta för att vi inte ska bli alltför många på vårt möte. Om vi är fler än 50 deltagare kommer vi anordna mötet så att vi finns i två olika salar med digital länk emellan. Vi kommer också sitta med mellanrum mellan varandra under mötet och vi kommer i övrigt följa folkhälsomyndighetens uppmaningar så som de är utformade i slutet av augusti.
Läget för vår förening är problematiskt. I princip alla läger och därmed inkomstmöjligheter i sommar är avbokade. Vi har nu pengar att betala våra räkningar 3 veckor framåt. Vi har permitterat vår personal på 60% och även varslat vår gårdsföreståndare om uppsägning till den 1 december.
I höst är flera arrangemang planerade och vi uppmanar er alla att boka in gården för församlingsläger eller att enskilda/grupper kommer och bor i våra lägenheter med självhushåll. Vi arbetar med olika idéer för att rädda vår gård och vi vädjar till alla ägare att inför sommaren sätta in ett bidrag på vårt bankgiro 393-8800.
Vi önskar att ni har med vår gård i era förböner.
Under sommaren återkommer vi med mer information och handlingar inför årsmötet.
För Vägsjöforsstyrelsen
Per-Inge Lidén, Ordförande