Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
26 januari, 2021 16:00 - 17:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang 26 januari, 2021 kl 16:00

Bokrelease – Livshjälp i en orolig tid

Bok - Livshjälp i en orolig tid

Välkommen att delta digitalt i bokreleasen för boken Livshjälp i en orolig tid. 

26/1 16:00 från Enskilda Högskolan, Stockholm. Följ evenemanget på equmeniakyrkan.se/bokrelease.

Medverkar gör MarieAnne Ekedahl, Joel Halldorf, m. fl.

Om boken

Vi lever i en tid som präglas av oreda, turbulens och oro. I en sådan tid hör själavård och andlig vägledning till kyrkans viktigaste praktiker. Boken Livshjälp i en orolig tid är skriven i skuggan av covid-19 pandemin och bottnar i såväl forskning som beprövad erfarenhet. Här medverkar ett antal av Sveriges mest erfarna själavårdare tillsammans med forskare som studerat själavård och andlig vägledning vetenskapligt. Genom sin unika kombination av vetenskaplig forskning och kyrklig erfarenhet bidrar boken till insikter som värnar det väsentliga i livet, och på så sätt bidrar till livshjälp.

Det är en bok som inte bara är läsvärd för präster, pastorer, diakoner och själavårdare, utan för alla som är intresserade av det goda, vägledande samtalet. Boken är den elfte volymen i Tro & Liv Skriftserie som ges ut i samarbete mellan Enskilda Högskolan Stockholm, Equmeniakyrkan och dess medarbetare och Libris bokförlag.

Författare: Liselotte J Andersson, Daniel Brattgård, MarieAnne Ekedahl, Maria Fässberg Norrhall, Magnus Hagevi, Cecilia Melder, Hans Nilsson, Larsåke W Persson, Anders Svensson, Anneli Winell.