Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Bönedygn på Shalom

30 Sep 11:00 - 2 Okt 12:00
Equmeniakyrkan
Öst
Medarbetare
Region Öst

Du som medarbetare i Region Öst inbjuds till bönedygn på Shalom

Ta chansen att följa med på en seglats i Oskarshamns kustband som betytt mycket för dem som varit med tidigare. Vi vet att bön är viktigt för oss som troende, inte minst när man står i tjänst. Vi får under dessa två dagar god undervisning, mycket tid till bön, gemenskap, vila och havsluft.

Birger Borgemo tar oss med ut i Oskarshamns kustband och om det är fint väder och rätt vind, så seglar vi tillsammans. Vi går sedan till en trygg hamn där vi äter gott, får tid för undervisning, bön och lovsång. Inte minst kommer det finnas tid för promenad och goda samtal i kustmiljön under dessa dagar. Vi sover två nätter på båten och njuter av havet och gemenskapen. Väder och vind bestämmer exakt hur dagarnas schema läggs upp – den som följer med få se.

 

Medverkande
Marina Bratterud – leder oss i lovsång
Birger Borgemo – skeppare – styr skutan som vanligt
Personal från regionen

 

Information
Vi möts vid båten Shalom i Oskarshamns hamn måndagen den 30/9 kl 12.00. För att underlätta resan dit får anmälda en deltagarlista någon vecka innan, så att ni kan bestämma med varandra om samåkning. Det finns parkeringsmöjlighet i anslutning till hamnområdet. Vi är åter i Oskarshamns hamn onsdag 2/10, ungefär kl.12.00.

 

Kostnad
Kostnad: 900kr (som faktureras din församling i efterhand)
I priset ingår 2 dygn med mat, boende i delad hytt, undervisning och seglats.


Medtag:

Varm jacka, gärna mössa och handskar, sedan kläder efter väder, sängkläder, handduk, necessär, bibel, anteckningsblock, kanske innetofflor och det du i övrigt behöver för två dygn på Shalom.


Anmälan 

Anmälan har stängt.

Kontakt:

Equmeniakyrkan Region Öst – Peter Bernhardsson
072-741 15 11

Plats:

Hamnen Oskarshamn
Skeppsbron 10
Oskarshamn,57257Sverige