Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Det spirar redan – Bönedag Equmeniakyrkan Region Stockholm

5 sep 10:00 - 16:00

Händer som håller en blomma.

Runt om i vår region spirar hopp och nya initiativ, här växer längtan och frön gror. Profeten Jesaja skriver: ”Nu gör jag något nytt. Det spirar redan, märker ni det inte? Jag gör en väg genom öknen, stigar i ödemarken”: Jes 43:19.

Den 5 september möts vi för att lyssna till Guds röst och inspireras av Jesajas ord. Vi ber om att få bli bärare av hopp och om att se Guds spirande möjligheter i vår situation. Vi möts för att dela erfarenheter, böneämnen och längtan med varandra och denna bönedag fokuserar vi särskilt på församlingens uppdrag att sända människor att starta nya mötesplatser, gemenskaper och församlingar.

Det innebär att vi särskilt vill be för de pionjära projekt som skapats i vår region de senaste 10 åren, men också för alla de församlingar som på olika sätt bygger utåtriktade mötesplatser.

Programmet under dagen kommer att bestå i att vi får lyssna till berättelser från några av Regionens församlingar som är pionjära i sin inriktning och att vi ber för dem och välsignar dem. Det är förstås öppet för alla församlingar att närvara under dagen och det finns också möjlighet att i förväg skicka in församlingens böneämnen.

I skrivande stund vet vi inte exakt hur vi kan mötas men vår förhoppning är att vi kan ses på samma plats, men ändå på ett Corona säkert sätt. Vi har preliminärt bokat Kyrkan vid Brommaplan där vi kan sprida ut oss i kyrksalen och församlingssalen men ändå känna att vi hör ihop i en samling. Om vi inte kan ses räknar vi ändå med att genomföra samlingen via digitala medier på något sätt.

Har du frågor och funderingar kontakta Klas Eriksson, klas.eriksson@equmeniakyrkan.se

Anmälan klicka på länken:
https://forms.gle/y6QpjaZB5dZToxHZ8

Varmt välkommen säger Regionens pionjärgrupp
Hans Sundberg, Niklas Levin, Filip Nordin, Sara Klintemyr, Ulf Bergsviker, Lena Bergström, Rickard Karlsson Lundmark, Klas Eriksson

Detaljer

Datum:
5 sep
Tid:
10:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Region Stockholm

Plats

Kyrkan vid Brommaplan
Drottningholmsvägen 400
Bromma, 168 73 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.motesplatsbromma.com/