Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
5 augusti, 2020 19:00 - 21:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang 13 augusti, 2020 kl 09:00

Ett evenemang 13 augusti, 2020 kl 19:00

Digital träff för ordförande/personalansvariga/kassörer

Nätverksträffar för församlingsordförande, kassörer och personalansvariga

För någon månad sedan bjöd vi in församlingsordförande i regionen till en digital nätverksträff. Det är en speciell roll att vara ordförande och det finns mycket att vinna på att utbyta erfarenheter. Vid detta vårt första digitala möte samtalade vi om strategier, problem och möjligheter i och med Coronakrisen. Mötet var värdefullt och många uttryckte intresse för att få inbjudan till ett nytt möte. Vi konstaterade också att det kan finnas andra roller i församlingen för vilka det också vore värdefullt att få mötas i den speciella tid som är nu.

Därför bjuder vi nu in till en träff för kassörer och till två alternativa träffar för ordförande och personalansvariga (välj den träff som passar dig bäst). Det handlar alltså inte om en kurs med föreläsning, utan just en möjlighet att ta hjälp av varandra. Du får vara beredd att dela med dig av dina erfarenheter och kan inhämta råd av andras. Mötena ligger innan höstterminen drar igång för att kunna bolla sådant som uppstått under våren och behöver redas i inför hösten.

Jenny Dobers leder mötet och delar också vid behov information. Skicka gärna frågor du skulle önska togs upp till samtal/information till jenny.dobers@equmeniakyrkan.se.

5 augusti kl 19 Träff för kassörer.
Anmäl dig här: https://doodle.com/poll/4pr7g8p283hq3rgw

13 augusti kl 9 Träff för ordförande och personalansvariga
13 augusti kl 19 Träff för ordförande och personalansvariga
Anmäl dig här: https://doodle.com/poll/yybwva9bm4hn588m

Samtliga samlingar sker via Zoom,
https://us02web.zoom.us/j/3130065372

Lite tips inför mötet, vad gäller själva tekniken:
– Du bör komma direkt till mötet om du klickar på länken. Om du ansluter via datorn går det bra utan att ladda ner Zooms program – men det går ännu bättre om laddar ner programmet. Du kan också använda din mobiltelefon – ladda då först ner appen Zoom.
– Eventuellt kan du behöva använda Password: 046386
– Godkänn att din mikrofon och kamera får användas.
– Om det krånglar att ansluta till mötet – skicka ett mail till mig så försöker vi bjuda in dig direkt från mötet.