Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
3 november, 2020 13:00 - 15:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang 19 november, 2020 kl 13:00

Drömprojektet Ledarutbildning- online

Med fantasi, lek och mod – skapar vi en bättre värld!

Vill du som barn och ungdomsförening eller församling / kyrka vara med oss på Drömprojektet?

Drömprojektet

Drömprojektet är ett förebyggande arbete mot droger och grupptryck för barn i åldrarna ca 10-13 år. Vi använder oss av bokäventyret ”Den svarta Draken”, dramat ”Melvins hemlighet” och värderingsövningar. Drömprojektet fungerar bra i en barngrupp eller tonårsgrupp i kyrkan eller så kan man tillsammans med några ledare erbjuda Drömprojektet till årskurs 3-6 ute på skolor. Du kan se mer på Drömprojektets hemsida www.dromprojektet.se eller Drömprojektets facebooksida.

”Den svarta draken”

Den svarta draken utspelar sig i fantasilandet Eldarien. Du är ett av tio syskon och tillsammans med era vänner ger ni er ut på en farlig resa för att rädda era kusiner som hamnat i klorna på Den svarta draken. Den svarta draken är en organisation som handlar med slavar och Drakeld, en farlig drog. Bara ni kan rädda dom! Den svarta draken är en berättelse där du och dina kompisar är hjältarna. Ni kommer att få göra olika val och berättelsen förändrar sig utifrån vad ni väljer! Den svarta draken är ett äventyr som finns i tre delar: Slottet på Valdor, Drömmarnas stad och Drakarnas ö.

Vi är flera equmeniaföreningar och församlingar i Stor-Stockholm som engagerar oss i Drömprojektet.

Drömprojektet är en del av den verksamhet som finns i Region Stockholm Equmeniakyrkan. Vi ledare finns också med i Dröm-staget, en arbetsgrupp som jobbar med Drömprojektet. Men det är roligt om fler kyrkor och samfund vill engagera sig i Drömprojektet.

Den svarta draken på Roll20 online

Vi har också Den svarta draken på roll20 online och kan genomföra ledarutbildningar online på det sättet hemifrån på egna datorer.

Är du nyfiken och vill veta mer om Drömprojektet?

Vi ordnar ledarutbildningar och informationsträffar för Drömprojektet under hösten 2020.

Du är välkommen att vara med på någon av våra informationsträffar.

Tisdag 3 november kl. 13.00 online (Du är med från din egen dator.)

Torsdag 19 november kl. 13.00 online (Du är med från din egen dator.)

Anmäl dig till Maria Rönnedal på tel. 0704 71 15 35 eller på mail: maria.ronnedal@gmail.com om du vill vara med.

Om du är intresserad men inte kan något av dessa datum ta kontakt med Maria Rönnedal så går det bra att hitta en annan tid. Maria kan också komma ut till er barn och ungdomsförening eller församling / kyrka och berätta mer om Drömprojektet.