Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
24 juni, 2020 18:30 - 28 juni, 2020 12:00

Ensro ihop-isär

Är du sugen på läger? Att möta andra i blandade åldrar? Att utmanas utifrån Bibeln och din tro? Då har du chansen att vara med på vårt ”läger” Ensro ihop – isär. Vi ställer om det läger för alla åldrar som vi inte kan genomföra och kommer istället att göra en annan lösning där du kan vara med där du finns.

Varför? Jo…

Vi tror att det är viktigt att mötas, alla åldrar tillsammans, för att dela tro och gemenskap tillsammans. Det behöver vi göra för att växa och utmanas i vår tro. Nu när lägret Ensro ihop är inställt så kommer vi ändå att försöka få till dessa möten och möjligheter till att utmanas, men på ett annat sätt. Men vi kallar det fortfarande läger, för vem har sagt att läger måste vara på ett särskilt sätt!?

Grundupplägget kommer att se ut så här. Lägret pågår från onsdag kväll 24 juni till söndag förmiddag 28 juni. Under den tiden så kommer vi att ha tre gemensamma samlingar online (via verktyget Zoom). Onsdag kväll (inledande samling), fredag kväll (lägerbål med andakt) och söndag förmiddag (gudstjänst). Utöver det så kommer det att finnas ett material att utgå ifrån där ni själva väljer hur mycket tid ni lägger. Det kan handla om allt från 30 minuter till flera timmar, ni väljer! Det kommer att handla om bibelreflektioner, pyssel, uppdrag, tipspromenader, m.m. Vi kommer också att på olika sätt koppla ihop det vi gör under lägret, via sms, bilder, chat och annat. Vi kommer också att försöka hjälpas åt med de gemensamma samlingar som är, så att de som vill kan bidra.

Vi kommer att göra lägret ihop – men isär!

För vilka åldrar?

Ja, vi tänker faktiskt att det här ska funka för alla åldrar! Att man ska kunna vara med som barnfamilj och som vuxen. Att vi kan mötas utifrån våra olika åldrar!

Kanske gör du uppdragen själv, med familjen eller så är ni några familjer/personer i din närhet som kan samlas vid något tillfälle under dagarna. Kanske några i din församling som också vill vara med!

Anmälan?

Måste man anmäla sig? Ja, det måste man. Det är för att vi ska veta hur många vi blir och för att vi ska kunna skicka ut material till er. Anmälan ska vara inne senast 14 juni! Vi kommer också att rapportera detta genom studieförbundet Bilda och därför behöver vi era uppgifter.

Anmäl dig här! 

Kostnad?

Kostar det nåt. Vårt förslag är att det kostar 20 kronor per person som är med. Då täcker vi de avgifter som blir för utskick och material.  Avgiften kommer att kunna swishas in när lägret drar igång!